WCM Consultings alla utbildningar

Nu är utbildningsprogrammet för hösten klar!

Det är ett fullmatat program för dig som vill kunna leda och stötta förändringsarbetet vid er verksamhet på ett effektivt sätt.

📅 14 november

Bästa Kända Arbetssätt – hur gör vi för att alla ska göra lika utan att tappa i motivation och kreativitet på arbetsplatsen? Målgruppen är chefer och förändringsledare i en organisation där standardisering blir allt viktigare.

📅 15 november

Handledarutbildning i 5S. Detta är utbildningen för dig som ska leda eller stötta ett 5S införande. Vi kommer att fokusera på förändringsledning och hur varje steg kan införas på bästa sätt.

📅 23-24 november

Snabba omställningar med SMED- metodiken. En praktisk kurs där vi använder en testrigg för att minska omställningstider. Kan du och ditt team slå förra årets rekord?

📅 5 december

Lean inom underhåll Hur skapas ett bra flöde i underhållsprocessen och hur visualiserar vi nuläget? Målgrupp är chefer och nyckelpersoner inom underhåll som vill hitta ett effektivare arbetssätt och säkerställa att all utrustning sköts på rätt sätt.

📅 6 december

Förbättringsledaren – faktabaserade metoder. Vi lär oss effektiva sätt att förbättra processer och arbetssätt. Hur analyserar vi nuläget och hittar grundorsaker till problem? Hur vet vi att förändring är en förbättring? Målgrupp är förbättringsledare och grupper.

📅 7 december

Lean ledarskap, visualisering och daglig styrning Vår populära kurs om hur vi gör det enkelt att vara en bra chef i en lean organisation. Vilka ledarstandarder behöver vi, hur säkerställer vi att vi ägnar tillräcklig tid till ledarskap och hur coachar vi ledare i sina roller?

📅 18-19 januari

Strategisk Produktionsutveckling. Detta är utbildningen för dig som ansvarar för utveckling av produktionen på längre sikt. Hur kombineras leanmetoder, automation och ledarskap för att nå utmanande långsiktiga mål?

Låter detta spännande? Välkommen med din anmälan!

Utbildningarna kommer att gå i Stockholm men det går också bra att vara med på distans


Intresserad av Lean och WCM?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du

  • Alla nya artiklar i din e-post
  • Gratis första kapitel ur böckerna "Bästa kända arbetssätt" och "Lyckas med 5S"
  • Inbjudan till gratis webinarium och utbildningar
  • Tillgång till kalkylatorer och presentationer
Förnamn
E-post

Köp mina böcker!

Ny bok - Bästa kända ledarskap!

Intressant, viktigt och lättläst, lätt att begripa och förstå!

Boken kommer bli en handbok för mig i framtiden


Bästa Kända Arbetssätt

Bästa Kända Arbetssätt

Jag plöjde igenom boken på två dagar, hade sträckläst den om jag inte börjat så sent första kvällen.

Jag gillar den verkligen, det är ett enkelt språk och ett bra verktyg.


Lyckas med 5S

Lyckas med 5S

Boken tycker jag är toppen, har varit min mentor i lean arbete.

Vi har mycket nytta av din bok. Vi arbetar sedan länge med 5S i våra verkstäder och håller nu på att föra in detsamma i våra kontor


Succeeding With Lean Leadership

Succeeding With 5S

Succeeding With Standardized Work